Zondagavond zijn de werkzaamheden op de A12 tussen Nieuwerburg en de Meern van start gegaan. Deze hele maand zijn er overdag maar twee van de vier rijstroken richting Utrecht open. In de nacht is de snelweg volledig dicht wegens de werkzaamheden.

Zoals verwacht stond er maandagochtend tijdens de spits file richting Utrecht. Volgens de ANWB was de file van vanochtend niet “ontwrichtend”. Tijdens een groot deel van de ochtendspits was de file “stabiel rond de 14 kilometer”.

Gemiddeld hadden bestuurders drie kwartier vertraging. Om 7.30 uur was de vertraging het langst, met 75 minuten.

De afsluitingen vinden plaats omdat groot onderhoud aan het wegdek benodigd is. De hele maand Juni wordt er gewerkt aan de weg. Vanaf aankomende vrijdag staat de eerste weekendafsluiting gepland. Meer informatie over alle afsluitingen deze maand? Klik hier

File op de weg zondagavond

 

Cookievoorkeuren wijzigen