Voorschoten-  Zaterdagochtend vroeg is de 22-jarige Luca doodgestoken in een woning aan de Professor Lorentzlaan in Voorschoten. Voetbalvereniging Voorschoten ’97 rouwt om de dood van de 22-jarige. Hij was een actieve speler bij deze club.

Bij de woning waar de 22-jarige Luca is doodgestoken zijn bloemen neergelegd. Zondagmiddag kwamen mensen op de voetbalclub bij elkaar om Luca te herdenken. En met elkaar te rouwen.

Rond 4.30 uur gebeurde de steekpartij in de woning aan de Professor Lorentzlaan. Dit zou niet de woning van het slachtoffer zijn, volgens de politie. Snel na het incident hebben agenten een 41-jarige man uit Hazerswoude, in Leiden aangehouden.

“De verdachte leek behoorlijk onder invloed te zijn en verzette zich flink tegen zijn aanhouding. Na een lange worsteling met agenten, is de verdachte met medicatie onder controle gebracht en naar het ziekenhuis vervoerd.” Schrijft de politie in een persbericht.

Foto’s Wouter Hoeben

De vlag hangt halfstok bij de voetbalclub

Cookievoorkeuren wijzigen