Alphen aan den Rijn – Een fietser is woensdagmiddag flink gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbusje op de Prins Bernhardlaan ter hoogte van het Bospark.

De scholier stak rond 15.30 uur over en werd toen aangereden door het bestelbusje. De jongen raakte hierbij flink gewond en twee ambulances kwamen voor hem met spoed ter plaatse. Een jongen die bij hem achterop zat kwam met de schrik vrij. De jongen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het bestelbusje hield een flinke barst en een kapotte spiegel over aan het ongeval, de politie doet onderzoek naar de toedracht.

Op de plek waar het ongeval plaatsvond hebben auto’s vooraan ondanks dat het een (fietsers)oversteekplaats betreft. Door het ongeval moest de weg worden afgesloten met flinke verkeershinder tot gevolg.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen