Gouda/Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 28 april werd er melding gemaakt van een brand in een schuur bij een boerderij aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Maandag erop werd er in de afgebrande schuur een lichaam gevonden, inmiddels is dat geïdentificeerd. Het gaat om een 20-jarige man uit Rotterdam.

De schuurbrand groeide die zondagmiddag uit tot een grote brand en de brandweer rukte met groot materieel uit. Het onderzoek is gaande. In de omgeving werden al snel na de melding twee personen aangehouden. Hun rol bij de brand wordt onderzocht. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer.

Inmiddels is ook, ruim 3 weken later, een 34-jarige man uit Gouda aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de brand, zo meldt de politie.

Foto’s Jippe Groenendijk

Cookievoorkeuren wijzigen