Alphen aan den Rijn – Het rijbewijs van de veroorzaker van een ernstig ongeval op de Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn, afgelopen zaterdagavond, is door ingevorderd.

Het ongeval vond rond 18.00 uur plaats op de kruising van de Oranje Nassausingel en de Korenmolen. Een auto stond voorgesorteerd om af te slaan, de andere auto kwam een zeer hoge snelheid richting de verkeerslichten aangereden. De auto raakte vervolgens in de slip waardoor deze tegen het stilstaande voertuig aan botste. Het stilstaande voertuig werd bestuurd door een zwangere vrouw, zij en twee andere personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie meldt dat de bestuurder van de slippende auto al eerder is gecontroleerd voor zijn rijgedrag en toen ook al te hard reed, op basis hiervan is nu zijn rijbewijs ingevorderd.

Cookievoorkeuren wijzigen