Hazerswoude-Dorp – Woensdagavond heeft er op de Hoogeveenseweg-N455 tussen Hazerswoude-Dorp en Boskoop een ernstig ongeval plaatsgevonden.  Hierbij raakte een man zwaargewond.

De aanrijding vond rond 19.10 uur plaats, het gaat om een eenzijdig ongeval waarbij een bestelbusje van de weg is geraakt en op een boom is geklapt. De bestuurder kwam na de aanrijding bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijdt. Met behulp van een lier kon de brandweer er voor zorgen dat tijdens de bevrijding van het slachtoffer het busje niet kon wegzakken in de naastgelegen sloot. Nadat het slachtoffer door de hulpdiensten was bevrijdt is het met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Naast twee ambulances kwam ook et MMT per traumahelikopter ter plaatse om het slachtoffer medische hulp te verlenen.

De weg is volledig afgesloten tussen de Gemeneweg(N209) en het ICT terrein. Team FO Verkeer van de politie gaat ter plekke sporenonderzoek doen om de toedracht te kunnen achterhalen van dit ernstige ongeval.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen