Alphen aan den Rijn – Tijdens het sluiten van de kermis in het Europapark in Alphen aan den Rijn zijn ongeregeldheden ontstaan, hierop moest de politie in actie komen.

Toen de kermis ging sluiten verzochten de beveiligers iedereen het terrein te verlaten, een groep jongeren weigerde dit en keerde zich tegen de beveiliging waarop de politie ter plaatse kwam. De politie kwam met vele eenheden ter plaatse om de jongeren weg te sturen vanuit het Europapark. In en om winkelcentrum de Atlas moest de politie diverse malen optreden om de jongeren weg te sturen uit het gebied, hierbij zouden jongeren met stenen richting agenten hebben gegooid. Ook is er een vuilcontainer in brand gestoken door de jongeren, de politie heeft dit brandje geblust.

Op het station werden diverse fietsen uit de rekken gehaald en vervolgens in de tunnel van het station gegooid. Zover bekend heeft de politie geen aanhoudingen verricht, na ongeveer een half uur was de rust weer weder gekeerd in de wijk Kerk en Zanen.

Dit item kwam tot stand door een tip van een oplettende volger via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen