Alphen aan den Rijn – Na een zoekactie in de stromenwijk in Alphen aan den Rijn heeft de politie twee personen aangehouden nabij de Marsdiep.

De politie heeft eind van de middag een zoekactie gehouden naar enkele verdachten in de stromenwijk in Alphen aan den Rijn, ook de politiehelikopter heeft ruim een half uur mee gezocht vanuit de lucht. Agenten in kogelwerende vesten hebben nabij de Marsdiep een man en een vrouw aangehouden, beide zijn afgevoerd naar het politiebureau.

Aan de Lauwers is een geparkeerde auto door agenten doorzocht, ook was de politie aanwezig bij een woning aan de Grevelingen. Wat er zich precies heeft afgespeeld kon een politiewoordvoerder nog niet melden.

Update: De politie meldt dat het ging om een vechtpartij, zover bekend raakte er niemand gewond.

Dit item kwam tot stand door een tip van een oplettende volger via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen