Alphen aan den Rijn- Twee overwegen in Alphen aan den Rijn staan momenteel in storing, het gaat om die bij de Leidsche Schouw en bij de H.A. Lorentzweg in Alphen aan den Rijn. De slagbomen blijven dicht, hierdoor kan verkeer niet de overweg over.

De storing zorgt voor een flinke verkeerschaos op diverse wegen in Alphen aan den Rijn. Er worden verkeersregels ingezet voor de doorstroming van het verkeer op enkele wegen op het industrieterrein.

Tussen Alphen en Leiden rijden er op dit moment geen treinen, volgens de NS is er sprake van een seinstoring. Verkeer dat vanuit het centrum naar de N11 moet wordt geadviseerd om te rijden via de Goudse Schouw of via Hazerswoude-Rijndijk.

Het actuele nieuws op Whatsapp? Volg het kanaal 112HM.nl op: https://whatsapp.com/channel/0029Vaar6Ki7DAWtOumTo305 

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen