Leiderdorp – Bij het zwemstrandje aan de Vadedoplas in Leiderdorp is donderdagavond een stoffelijk overschot aangetroffen door kanoëers.

Rond 19.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon te water aan de Boomgaardlaan in Leiderdorp, ter plekke bleek dat het slachtoffer al was overleden. Duikers van de DSI (Dienst Speciale Interventies) zijn ter plaatse om het lichaam uit het water te halen.

De omgeving is afgezet en de politie doet onderzoek om de identiteit van het slachtoffer te kunnen achterhalen evenals de doodsoorzaak.

Update vrijdag 9.00 uur:

De politie laat de volgende ochtend weten dat het gaat om vermiste vermiste Aart uit Leiderdorp. De man, die werkzaam was bij de politie, was sinds 24 maart spoorloos. Diverse zoekacties werden er gehouden maar die leidde tot niks, volgens de politie is hij niet door een misdrijf om het leven gekomen.

Het actuele nieuws op Whatsapp? Volg het kanaal 112HM.nl op: https://whatsapp.com/channel/0029Vaar6Ki7DAWtOumTo305 

Cookievoorkeuren wijzigen