Waddinxveen – Sinds donderdag 4 april wordt vanuit Waddinxveen de 55-jarige Özcan Yilmaz vermist, de politie geeft uitleg waarom er nog geen grootschalige zoektocht werd gestart vanuit de politie.

Vanwege het ontbreken van concrete locaties en sporen is het voor de politie niet mogelijk een grootschalige zoekactie te starten, ook het inzetten van een speurhond is hierom onmogelijk. Zo meldt de politie van Waddinxveen op hun Facebookpagina. Afgelopen zondag werd door een burgerinitiatief wel een zoektocht gestart in en rondom het Gouwebos tussen Waddinxveen en Boskoop, helaas zonder resultaat. Ook werd er zaterdag al een politiehelikopter ingezet om een groot gebied rondom Boskoop te doorzoeken.

De politie meldt dat elke tip word nagetrokken en onderzocht word en dat zij er alles aan doen om de man te kunnen vinden. Indien mensen hem hebben gezien kunnen zij de politie dit melden via 0900-8844, indien mensen weten waar hij op dit moment is mag er direct 112 gebeld worden.

Cookievoorkeuren wijzigen