Katwijk – Bij een bedrijf aan de Ambachtweg in Katwijk zijn zes medewerkers onwel geworden nadat er een vreemde lucht werd geroken.

De hulpdiensten werden in de ochtend gealarmeerd nadat meerdere medewerkers last kregen van o.a. hun luchtwegen. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de onwel geworden personen te controleren, na controle hoefde zij niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Ze zijn naar huis gestuurd, net als al het overige personeel van het bedrijf. In totaal werken er zo’n zestig medewerkers bij het bedrijf.

De brandweer heeft meerdere metingen verricht, het is nog onbekend waar de geur vandaan kwam. Wel kan de brandweer melden dat er geen acuut gevaar was voor de omgeving, het bedrijf zal zelf de situatie in de gaten blijven houden en zo nodig maatregelen nemen.

Cookievoorkeuren wijzigen