Reeuwijk – Agenten hebben donderdagmiddag een voertuig aan de kant gezet op de A12 bij Reeuwijk, het voertuig reed met blauwe zwaailichten zonder dat het een voorrangsvoertuig betrof.

De politie Utrecht kreeg een melding over een zwarte bestelbus die met de blauwe zwaailichten reed en andere weggebruikers van de weg probeerde de drukken, volgens het kentekenregister bleek het niet om een hulpverleningsvoertuig te gaan. Aldus de politie op Instagram.

Ter hoogte van Nieuwebrug aan den Rijn kregen agenten het busje in het vizier en bij Reeuwijk kon de automobilist staande worden gehouden. Omdat hij de lichten niet ter plekke kon demonteren is het voertuig in beslag genomen en door een bergingsbedrijf meegenomen. Tegen de bestuurder is een procesverbaal opgemaakt.

 

Cookievoorkeuren wijzigen