Alphen aan den RIjn – Op de Rijksweg N11 heeft dinsdagmiddag tijdens het begin van de avondspits een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde even voor half vier in de middag in de richting van Leiden. Door nog onbekende oorzaak kwamen de personenauto en de vrachtwagen met elkaar in botsing. De automobilist verloor vervolgens de macht over het stuur en kwam met zijn auto op zijn kant terecht. Hij kom er zelf uitkomen en is door de ambulancedienst nagekeken. Gelukkig bleek hij niet gewond te zijn geraakt en hoefde hij niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Vanwege het ongeval is de N11 enige tijd volledig dicht geweest richting Leiden, verkeer kon door Alphen aan den Rijn om het ongeval te vermeiden.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen