Hazerswoude-Rijndijk – Op de afrit van de N11 is zaterdagochtend een vrachtwagenchauffeur onwel geraakt. De hulpdiensten kwamen voor het ongeval met spoed ter plaatse.

De chauffeur werd onwel op de afrit bij Hazerswoude Rijndijk vanuit Alphen aan den Rijn, hij reed stapvoets tegen de geluidswal aan en kwam tot stilstand. Een automobilist die dit zag gebeuren stopte onmiddellijk om te kijken hoe het met de chauffeur ging toen plots de vrachtwagen weer begon te rijden. Toen werd de auto flink geraakt, de automobilist kon gelukkig de deur van de vrachtwagen openen en de sleutel uit het contact trekken waardoor de vrachtwagen stil viel.

De chauffeur is enige tijd door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde achteraf niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De op en afrit van de N11 zijn enige tijd afgesloten geweest vanwege het ongeval en de berging van de vrachtwagen.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen