Leiden – De afgelopen week hebben er meerdere incidenten in het centrum van Leiden plaatsgevonden waarbij vrouwen, waaronder studentes, zijn lastiggevallen of aangerand door een man. De politie doet onderzoek naar deze incidenten en roept slachtoffers op om zich te melden.

De politie ontving de afgelopen periode meerdere meldingen van vrouwen die in de avond en nacht in het centrum van Leiden zijn lastiggevallen of aangerand door een man. Vermoedelijk gaat het niet elke keer om dezelfde man. De politie neemt deze meldingen zeer serieus en is een onderzoek gestart. Mogelijk zijn er meer slachtoffers van soortgelijke incidenten, die zich nog niet bij de politie hebben gemeld.

De politie begrijpt dat deze incidenten kunnen leiden tot bezorgdheid onder vrouwen in Leiden. Daarom is het belangrijk om goed op elkaar te letten en extra alert te zijn op verdacht gedrag.

Cookievoorkeuren wijzigen