Waddinxveen – De politie heeft donderdagavond sporenonderzoek gedaan in een woning aan de Vondellaan in Waddinxveen, dit na aanleiding van een mishandeling.

Een persoon meldde zich donderdag op het politiebureau van Waddinxveen-Zuidplas en verklaarde na een afspraak te zijn mishandeld en bedreigd. Het slachtoffer moest ter controle naar het ziekenhuis maar hoefde niet te blijven. Op het adres waar de mishandeling en bedreiging had plaatsgevonden was de verdachte niet meer aanwezig, wel werd er een steekwapen aangetroffen.

De Forensische Opsporing heeft in de woning sporenonderzoek gedaan. Volgens de politie is ook de verdachte lichtgewond geraakt. De aanleiding van de mishandeling is niet bekend, hier doet de politie onderzoek naar.

Dit item kwam tot stand door een tip van een oplettende volger via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930

Foto’s Jippe Groenendijk en Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen