Gouda – Na een achtervolging door Gouda is op de Wissel in de wijk Goverwelle een automobilist aangehouden. Eerder reed hij een fietser aan tijdens de achtervolging.

De politie kreeg de automobilist in het vizier en vervolgens ontstond er een achtervolging. Tijdens de achtervolging werd er op de Gouderaksedijk een fietser aangereden. De automobilist crashte vervolgens op de Wissel in Gouda, gelukkig kon de automobilist hierna worden aangehouden.

Twee geparkeerde voertuigen liepen schade op door de crash van op de vlucht geslagen automobilist. Ook een politieauto raakte licht beschadigd, op de fietser na raakte er verder iemand gewond.

De politie doet op beide locaties uitgebreid sporen onderzoek. De toestand van de fietser is niet bekend, wel is hij/zij naar het ziekenhuis vervoerd.

Dit item kwam tot stand door een tip van een oplettende volger via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930

Update: In het kader van een lopend onderzoek reden agenten begin van de avond achter een auto aan. Dit liep uit op een achtervolging. De auto van de verdachte crashte op de Estafetteweg. De bestuurder kon worden aangehouden en is overgebracht naar een politiebureau. Voor de fietser, een 49-jarige man uit Gouda, kwam een ambulance ter plaatse waarna hij vervoerd werd naar het ziekenhuis.

Cookievoorkeuren wijzigen