Leiden – Op de Rijksweg A4 bij Leiden is maandagavond een man aangehouden, twee rijstroken waren tijdelijk afgesloten tijdens de politie-actie.

Volgens een woordvoerder werd de man gezocht in het kader van een lopend onderzoek, verdere mededelingen konden momenteel niet gedaan worden. De man reed met zijn auto over de A4 en werd gezien door een ANPR camera, hierop gingen diverse politie-eenheden opzoek naar het voertuig.

Bij de splitsing van de A4 van de hoofdrijbaan en de parallelbaan werd het voertuig klem gereden. Agenten met ‘zware vesten’ hielden de man aan. Tijdens de politie-actie was de parallelbaan, tevens de afrit naar de N11 en de N206 afgesloten vanuit van Amsterdam.

Nadat de man geboeid werd afgevoerd naar het bureau is zijn auto ook in beslag genomen en weggesleept voor verder onderzoek.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen