Gouda- Rond 3.20 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de N207/Verbindingsasje in Gouda. Ter plaatse bleek er een voertuig op z’n kant in de sloot terecht te zijn gekomen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse waaronder 4 ambulances en de traumahelikopter.

Medisch personeel ontfermde zich over het slachtoffer en startte direct met reanimatie van een inzittende. Ondanks de inspanning van alle hulpdiensten mocht deze hulp niet meer baten, het slachtoffer is overleden. Twee andere slachtoffers zijn door de ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de aanrijding. Het is nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Update: Het slachtoffer is een 22-jarige vrouw uit Gouda. De bestuurder een 22-jarige uit Gouderak is door de politie aangehouden.

Cookievoorkeuren wijzigen