Regio – Dinsdagavond trekt storm Henk, de eerste storm van het jaar, over het land. Ook in regio Hollands-Midden moet de brandweer diverse keren uitrukken voor meldingen van stormschades.

Nieuwstips zijn van harte welkom, ziet u iets nieuwswaardigs dan kunt u ons dit laten weten via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930.


Alphen aan den Rijn – Op de Zegerbaan-N207 is een boom omgewaaid, de brandweer was snel ter plaatse en heeft de boom kort gezaagd en aan de kant gelegd. Op het moment dat de brandweer al aan het opruimen was besloot een vrachtwagenchauffeur te keren met alle gevolgen van dien. Vanwege de berging van de vrachtwagen is de Zegerbaan uiteindelijk meerdere uren afgesloten geweest.

Voorschoten – Aan de Van Lierdreef is een grote tak van een boom afgebroken door de harde wind. De tak is terecht gekomen op een schutting, de brandweer is bezig de tak klein te zagen.

Gouda – Bij een gebouw in aanbouw aan de Dunantsingel zijn bouwmaterialen weggewaaid, de brandweer is ter plaatse om te kijken of er meer losliggende spullen liggen die voor gevaar kunnen zorgen.

Ter Aar – Bij een pand aan de Hertog van Beijerenstraat zijn gevelpanelen los gewaaid, de brandweer heeft de panelen weer vast gezet zodat deze niet meer kunnen wegwaaien.

Leiden – Tegen het gebouw van een roeivereniging aan de Morsweg is een boom omgewaaid, de brandweer heeft de omgezaagd.

Leiden – Aan de Herengracht is door de harde wind een woonboot los gekomen van de wal. De brandweer heeft de woonboot met spanbanden vastgemaakt.

Cookievoorkeuren wijzigen