Hollands-Midden – In dit bericht leest u live mee met de kleinere jaarwisseling gerelateerde meldingen, van grotere incidenten volgt een apart bericht.

Nieuwstips zijn van harte welkom, ziet u iets nieuwswaardigs dan kunt u ons dit laten weten via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930.

 


Alphen aan den Rijn – Het was korte tijd onrustig op de Vliestroom in Alphen aan den Rijn, toen de Mobiele Eenheid met spoed aan kwam bleek de rust al te zijn weder gekeerd.

Gouda- Aan de Bosranklaan was een buitenbrandje. De brandweer heeft deze geblust omdat de rook richting de voordeuren van woningen trok.


Moordrecht –
Op de carpool bij de Middelweg heeft een geparkeerde auto in brand gestaan, de auto is volledig verwoest door de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Alphen aan den Rijn – Rond kwart voor één heeft de ME (Mobiele Eenheid) voor een veilige werkruimte gezorgd voor de brandweer in de Karel Doormanstraat. Aldaar was een vreugdevuur gesticht. Zover bekend heeft de ME geen charges hoeven uitvoeren.

Alphen aan den Rijn – Traditiegetrouw komen de Alphense agenten rond middernacht bijeen op de Albert Schweitzerbrug om samen te proosten op het nieuwe jaar.


Alphen aan den Rijn-  
Aan de Schelfhorst in Alphen heeft de brandweer een klein buitenbrandje geblust.


Leiden-
Aan de Schelpenkade in Leiden is een scooter in brand gestoken. De brandweer heeft de brand geblust.

 

Alphen aan den Rijn – Bij kinderdagverblijf de Verrekijker aan de Vroonhoevelaan is met zwaar vuurwerk een kozijn opgeblazen. Een getuige zag een grote groep jongeren met gezicht bedekkende kleding wegrennen.


Leiden –
Door zwaar vuurwerk zijn brievenbussen aan een wooncomplex aan de Mahlerstraat opgeblazen. De schade is groot.


Leiden – 
Melding van een uitslaande woningbrand op de Sperwerhorst in Leiden blijkt gelukkig minder erg dan gedacht, het gaat om een vuurkorf op een balkon. De bewoner is gesommeerd het vuurtje uit te maken.

Gouda – Aan de Jacob van Lennepkade is bij de Westerschool vuurwerk door een ruit gegooid, gelukkig is er geen brand ontstaan. Wel staat de gymzaal vol rook door de ontploffing van het vuurwerk, de brandweer voert een nacontrole uit.

Gouda – In de regio is het gelukkig  nog relatief rustig met incidenten. In Gouda moest de brandweer zojuist in actie komen voor een buitenbrandje op de Poldermeesterslag, dit brandje is door de Reeuwijkse brandweer geblust.

Nieuwkoop – Diverse vuurwerkshows in Nederland zijn op oudjaarsdag afgelast vanwege het voorspelde slechte weer, in Nieuwkoop ging die gelukkig wel door en werd er onder toeziend oog van vele Nieuwkoopers om 19.30 uur flink geknald!

Alphen aan den Rijn – Traditiegetrouw word er in het Europapark hard geknald, tientallen mensen komen kijken bij het carbidschieten.

Zevenhuizen – Lange rijen bij de oliebollen kraam bij de Intratuin aan de Bredeweg.

Cookievoorkeuren wijzigen