Gouda – Op het Vogelplein in Gouda is een jongen ernstig gewond geraakt nadat er vuurwerk op hem zou zijn gegooid.

De hulpdiensten, waaronder het MMT, werden omstreeks 15.10 uur met spoed opgeroepen voor het incident. Volgens getuigen is een jongen gewond geraakt aan zijn hand door de ontploffing van het vuurwerk dat richting hem werd gegooid. Een politiewoordvoerder kan momenteel alleen melden dat zij onderzoek doen naar een vuurwerkongeval. Het slachtoffer is met spoed, onder begeleiding van de MMT arts, naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie meldt via burgernet dat zij opzoek zijn naar drie donker getinte personen, allen zijn donker gekleed. Het Vogelplein is tijdelijk afgezet geweest voor onderzoek.

Dit item kwam tot stand door een tip van een oplettende volger via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930

 

Cookievoorkeuren wijzigen