Schoonhoven – In de Lek nabij Schoonhoven is zaterdag tijdens een duikoefening van de brandweer een auto aangetroffen.

Tijdens het onderzoek werd duidelijk dat het voertuig behoord aan de sinds december 2018 vermiste Jeroen de Wit uit Leimuiden. Zondagochtend is het voertuig uit het water getakeld, tijdens het onderzoek werd het lichaam van de vermiste Leimuidenaar in het voertuig aangetroffen.

De afgelopen jaren is tientallen keren gezocht naar de vermiste man. De man uit Leimuiden was sinds 18 februari 2018 vermist, hij vertrok met zijn auto van huis en sinds dien ontbrak van hem ieder spoor.  De familie van de man is inmiddels ingelicht door de politie, de politie gaat niet uit van een misdrijf.

Dit item kwam tot stand door een tip van een oplettende volger via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930

Cookievoorkeuren wijzigen