Hazerswoude Dorp – Op de N209 heeft maandagmiddag een ongeval met een vrachtwagencombinatie plaatsgevonden, bij het ongeval raakte niemand gewond.

Een chauffeur kwam met zijn combinatie door nog onbekende oorzaak in de berm terecht tijdens het rijden, toen hij hieruit stuurde kantelde de aanhanger en kwam de combinatie op de andere weghelft terecht. Gelukkig konden automobilisten op tijd stoppen waardoor de schade beperkt bleef tot de vrachtwagen.

Bergers hebben de aanhanger weer recht getrokken en de containers van de weg gehaald. Hierna is de berm en het fietspad nog schoon gemaakt waarna de provinciale weg na enkele uren weer open kon. Doordat de weg dicht was ontstond er flinke drukte op de smalle wegen in Hazerswoude Dorp door omrijdend verkeer.

Dit item kwam tot stand door een tip van een oplettende volger via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen