Alphen aan den Rijn – Bij een ruzie zijn zondag op maandagnacht twee personen gewond geraakt, één van de slachtoffers is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Vermoedelijk zijn er ook schoten gelost in de woning.

De politie kreeg rond 3.40 uur een melding van een schietpartij in een pand waar kamers/studio’s verhuurd worden. In een woning troffen zij twee slachtoffers aan, één van de slachtoffers is ter plekke gestabiliseerd. En is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd onder politiebegeleiding, over het andere slachtoffers is niks bekend.

De overige bewoners van het pand zijn met de politie mee gegaan naar het politiebureau waar zij verklaringen kunnen afleggen over wat er zich heeft afgespeeld. Zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Volgens de politie gaat het mogelijk om een uit de hand gelopen ruzie. Beide slachtoffers hebbe letsel dat niet afkomstig is van een schietpartij. De politie onderzoekt wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning.

Update 10.45 uur:

Uit onderzoek is gebleken dat er niet is geschoten, wel is er een alarmpistool in de woning aangetroffen. Het zou gaan om een uit de hand gelopen ruzie tussen twee mannen waarbij één persoon door geweld gewond is geraakt. Een tweede persoon raakte flink gewond nadat hij van het dak gleed en circa vier meter nar beneden viel.

 

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen