ALPHEN AAN den Rijn – Door de gladheid zijn dinsdagavond diverse ongevallen gebeurd op de wegen rondom Alphen.

Eerst vond er een eenzijdig ongeval plaats op de Oostkanaalweg, een automobilist raakte de macht over het stuur kwijt en belandde vervolgens in de bossage. Een berger heeft de auto weggesleept. Korte tijd later ging het mis op de N11 bij afrit Alphen-Centrum. Een BE-combinatie (kleine vrachtwagen) schaarde door de gladheid en reed een lantaarnpaal uit de grond. De N11 moest worden afgesloten richting Leiden zodat de combinatie veilig geborgen kon worden.

Even later ging het weer mis op de Oostkanaalweg, ter hoogte van de rotonde met de Zegerbrug. Een automobilist verloor de macht over het stuur, knalde op een lantaarnpaal en belandde vervolgens op z’n kant. Beide inzittende kwamen er zonder kleerscheuren vanaf. Een berger heeft de auto geborgen en een aannemer kwam ter plaatse voor de kapotte lantaarnpaal .

Ook ging het nog mis op de N209 en de N219, ook hier raakte zover bekend niemand gewond.

Cookievoorkeuren wijzigen