Zoeterwoude Rijndijk – Op de Rijksweg N11 heeft nabij de Burgemeester Smeetsweg vrijdagochtend een, voor bierliefhebbers, tragisch ongeval gebeurd.

Door nog onbekende oorzaak vielen honderden kratten Heineken bier uit een vrachtwagen. De vrachtwagen had net de brouwerij in Zoeterwoude geladen toen het ongeval gebeurde nadat hij de N11 op draaide richting Alphen aan den Rijn. Politie en Rijkswaterstaat kwamen met spoed ter plaatse en sloten één rijstrook af richting Alphen aan den Rijn wat voor file zorgde vanaf de A4. Agenten hebben de inmiddels lege kratten van de weg gehaald waarna een aannemer met een veegwagen alle kapotte flesjes kon opvegen.

Een lege vrachtwagen kwam ter plaatse om de lege kratten op te halen en terug te brengen naar de brouwerij, hierna kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen