Roelofarendsveen – Een 18-jarige man uit Roelofarendsveen is woensdagavond 13 september op de Meerkreuk gestoken. Later op de avond is een 35-jarige man uit Roelofarendsveen aangehouden als verdachte.

Rond 22.15 uur was het 18-jarige slachtoffer bij een jeugdontmoetingsplek op de Meerkreuk toen twee mannen op hem afkwamen lopen. Zij spraken hem aan en kort daarna begon een van de twee mannen de 18-jarige man te schoppen en te slaan. Ook stak deze man hem met een mes.

De verdachte vluchtte vervolgens in een auto, maar kon enige tijd later in de omgeving van het steekincident worden aangehouden. De 35-jarige verdachte zit op dit moment vast en wordt gehoord. Het slachtoffer is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen