Alphen aan den Rijn – Op het Goudenregenplantsoen heeft donderdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, gelukkig bleef het bij materiele schade en raakte er niemand gewond.

Rond 13.00 ging het mis, de automobliste vergiste zich vermoedelijk in de versnelling en ging in plaats van achteruit het parkeervak uit, voorruit de stoep op. Dit ging gepaard met veel gas waardoor de auto de stoep op schoot, diverse auto’s en fietsen raakte en de winkelruit kapot reed. Klanten die buiten voor de slagerij stonden konden op tijd weg springen.

De inzittenden van de auto, een ouder echtpaar, zijn door de ambulancedienst kort onderzocht maar bleken niet gewond te zijn geraakt. Het rijbewijs van de vrouw zal opgestuurd worden naar het CBR, zij zullen onderzoeken of de vrouw het rijbewijs terug krijgt of dat het ongeldig word verklaard.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen