Aarlanderveen – Op de Oostkanaalweg–N207 bij Aarlanderveen heeft zaterdagochtend een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbusje.

Het ongeval gebeurde rond 6.30 uur tussen de Zegerbaan en de Nieuwkoopseweg. Door nog onbekende oorzaak knalde de twee voertuigen frontaal op elkaar, direct werd er groot opgeschaald en werden er naast de politie en de brandweer vier ambulances met spoed ter plaatse gestuurd. In de personenauto zaten meerdere personen en kinderen, in de bestelauto zat alleen de bestuurder. In totaal zijn er vijf personen naar het ziekenhuis vervoerd, waaronder drie kinderen.

De brandweer heeft de ambulancedienst geholpen met twee slachtoffers uit het voertuig te halen.

De N207 blijft na het ongeval nog uren dicht voor sporenonderzoek en de berging.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen