Moordrecht – Op de Noordbaan op bedrijventerrein Gouwepark in Moordrecht is woensdagochtend een grote brand uitgebroken.

Rond 11.55 uur werd de brand gemeld bij de firma CP Powder Coatings BV, een fabrikant van verfmiddelen. De brandweer schaalde snel op naar het sein grote brand, waardoor de brandweer met veel eenheden ter plaatse ging. Ter plekke bleek er een flinke brand te woedden in een bedrijfshal, hierbij kwam zeer veel rook vrij wat in de omgeving goed te zien en te ruiken was.

Na ongeveer een klein uur blussen had de brandweer het vuur uit, de oorzaak is nog onbekend. Tijdens het uitbreken van de brand waren drie werknemers aanwezig in het pand, zij konden allemaal het pand tijdig verlaten en raakte niet gewond. Tijdens de brand is het Gouwepark afgesloten geweest voor inkomend verkeer.

Foto’s en video Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen