Woubrugge  – Op de kruising van de Herenweg-N207 met de Kruisweg-N446 heeft maandagavond een ernstige aanrijding plaatsgevonden, hierbij raakte één persoon zeer ernstig gewond.

Het ging even na tien uur vreselijk mis, vermoedelijk reed één van de voertuigen door rood en kwamen ze vervolgens met elkaar in botsing. De klap was zo groot dat beide voertuigen tientallen meters verder tot stilstand kwamen tegen de vangrail.

Het zwaargewonde slachtoffer is door de brandweer bevrijdt en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, onder begeleiding van de ingevlogen MMT-Arts. In het andere voertuig zat een vrouw met twee kinderen, alle drie zijn ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Om de precieze toedracht te achterhalen doet de politie uitgebreid sporen onderzoek, hierdoor is de Kruisweg-N446 vanaf de Herenweg-N207 richting Ter Aar dicht.

Foto’s en video Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen