Boskoop – Op de Alphenseweg-N207 bij Boskoop zijn twee auto’s total loss geraakt na een aanrijding. Er raakte gelukkig niemand gewond.

De aanrijding vond rond 9.30 uur plaats op het viaduct over de Rijneveld, twee voertuigen zijn door een nog onbekende oorzaak tegen elkaar gebotst. Vanwege de ravage sloot de politie de N207 af tussen de Hefbrug en de Halve Raak, een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de betrokkenen te onderzoeken. Gelukkig bleek er uiteindelijk niemand gewond te zijn geraakt. Ook de brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat een van de voertuigen een elektrische auto betrof, de brandweer heeft het voertuig veilig gesteld waarna een berger de auto kon wegtakelen.

Nadat beide voertuigen waren geborgen en alle brokstukken waren opgeruimd kon de weg weer worden opgen gesteld, de vangrail zal op een later moment worde gemaakt.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen