Moordrecht – Op de A20 nabij Moordrecht heeft zaterdag op zondagnacht een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, de automobilist raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde even voor 1.00 uur in de richting van Rotterdam, de automobilist raakte aan beide kanten van de weg de vangrail en kwam vervolgens tot stilstand. Door de enorme klap is het motorblok uit de auto gevlogen en kwam terecht op de naastgelegen parallelweg.

De automobilist is door de ambulancedienst naar vervoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer dat achter het ongeval in de file staat mag onder begeleiding van Rijkswaterstaat keren en spookrijdend naar de toerit bij Moordrecht rijden om zo hun weg weer te kunnen vervolgen.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s Jippe Groenendijk
Cookievoorkeuren wijzigen