Leiden- Bij een steekpartij in het centrum van Leiden is een persoon overleden, twee andere raakte zwaargewond.

De steekpartij vond plaats aan de Oude Rijn, gelegen in het centrum van Leiden. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse voor de slachtoffers. Voor één van de slachtoffers mocht de hulp niet meer baten.

De steekpartij vond plaats in een pand van diaconaal centrum De Bakkerij.

Na de steekpartij sloeg de verdachte op de vlucht, de politie startte een klopjacht op de dader. Ook de DSI (Dienst Speciale Interventies) was in grote getale aanwezig. Er werd o.a. een inval gedaan in een appartementen complex vlakbij de locatie van de steekpartij.

Update 17:00

De politie maakt bekend dat zij rond 15.00 op de Langegracht een verdachte hebben aangehouden. De politie onderzoekt of de verdachte daadwerkelijk de man is die betrokken is bij de steekpartij.

Foto’s Wouter Hoeben en Josh Walet

 

Cookievoorkeuren wijzigen