Woubrugge – Dinsdagmiddag en een vrachtwagenchauffeur aangehouden, dit gebeurde op de N207 bij Woubrugge.

Diverse undercover voertuigen van de politie maande de chauffeur tot stoppen op de busbaan van de provincialeweg. Agenten van een speciale eenheid met gezichtsbedekkende kledingstukken hebben volgens getuigen de chauffeur met getrokken wapens uit zijn cabine gehaald en aangehouden. De chauffeur is vervolgens overgebracht naar een politiebureau.

De vrachtwagen is vervolgens door weggereden. Volgens een woordvoerder gaat het om een aanhouding in een lopend strafrechtelijk onderzoek in de Eenheid Amsterdam, in het kader van het onderzoek kunnen momenteel geen mededelingen worden gedaan.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

Cookievoorkeuren wijzigen