Alphen aan den Rijn – In de Raadwijkstraat in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij raakte één persoon gewond.

Omstreeks 23.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van de steekpartij. Diverse politie-eenheden, een ambulance en een traumahelikopter rukte met spoed uit. Één persoon is gewond uit de woning gehaald door de ambulancedienst. De traumahelikopter landde op de parkeerplaats van vogelpark Avifauna, de politie heeft de MMT-Arts en verpleegkundige naar het incident gebracht waarna zij de ambulancedienst konden assisteren. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden, de politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen