Gouda – Een verwarde man is door de politie aangehouden nadat er brand had gewoed in zijn woning aan de Groenweg in Gouda.

Omstreeks 10.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de woningbrand, de bewoner was uit zijn woning gevlucht en daarbij gewond geraakt. Volgens de politie was de man verward en is hij aangehouden vanwege brandstichting. De ambulancedienst heeft hem naar het ziekenhuis vervoerd. In de woning bevond zich ook een kat, de politie en brandweer ontfermde zich over het beestje waarna zij hem hebben overgedragen aan de dierenambulance.

De brandweer had het vuur in de woning snel onder controle. Doordat beide gealarmeerde tankautospuiten werden ingezet is het sein middelbrand afgegeven. De politie is een onderzoek gestart in de woning.

Foto’s Jippe Groenendijk

  

 

Cookievoorkeuren wijzigen