Alphen aan den Rijn – Een motorrijder is dinsdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval, dit gebeurde op de toerit van de N11 bij de N207 richting Bodegraven.

Het ongeval gebeurde even voor 10.00 uur, naast de ambulancedienst werd ook het MMT per traumahelikopter gealarmeerd. Een motorrijder was door nog onbekende oorzaak ten val gekomen, hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De gealarmeerde traumahelikopter kon boven locatie worden afgemeld.

Het verkeer dat stil stond op de toerit mocht na enige tijd keren om hun rit voort te zetten, echter ging dit bij een automobiliste op leeftijd niet helemaal goed. Zij belandde met haar auto onderaan het talud. Twee agenten hebben de vrouw weer naar boven geholpen, een berger heeft de auto geborgen.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen