Gouda – Op de Goverwellesingel heeft donderdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s, hierbij raakte twee personen gewond.

Even na half vijf gaat het mis op de kruising met de Poldermolendreef en de Vrijenhoefpolderweg. Twee auto’s botsen op elkaar waarbij één van de voertuigen deels op de ander terecht komt, ook word een lantaarnpaal geraakt.

Voor het ongeval rukte twee ambulances, een traumahelikopter, de brandweer en diverse politie-eenheden uit. De brandweer heeft een slachtoffer uit het voertuig gehaald waarna hij of zij is overgedragen aan het ambulancepersoneel en het MMT.

De kruising is volledig afgesloten wat voor een flink verkeershinder zorgt in de omgeving. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Jippe Groenendijk

Cookievoorkeuren wijzigen