Bodegraven – Op de Rijksweg N11 tussen Bodegraven en Alphen aan den Rijn heeft vrijdagmiddag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, hierbij raakte gelukkig niemand gewond.

Rond 15.15 uur ging het mis net voorbij Bodegraven, een automobilist raakte van de weg, knalde door een verkeersbord en reed vervolgens in volle vaart de sloot in. De automobilist kon zelfstandig uit zijn voertuig komen, alleen stond hij aan de verkeerde kant van de sloot. De autoladder van de Alphense brandweer bood uitkomst en heeft de man uit het weiland kunnen halen, hij is gecontroleerd door de ambulancedienst maar hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft het wrak uit de sloot getakeld, ten tijde van het incident stond er een kleine file richting Alphen aan den Rijn.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen