Ter Aar – In de dichte mist is dinsdagochtend vroeg een auto op een boom geknald langs de Oostkanaalweg-N460 tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar.

Het ongeval gebeurde rond half 6 in de ochtend, de automobilist die reed richting Ter Aar raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt doordat hij de berm raakte en knalde vervolgens op een boom. De auto zat om de boom heen gevouwen waardoor de bestuurder bekneld zat. De brandweer heeft ondermeer de deur van de auto verwijderd waarna wonder boven wonder de bestuurder met behulp van de MMT-arts kon uitstappen. Hij is vervolgens op de brandcard gelegd waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd, ook de arts van het MMT is met de ambulance mee gereden.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval, hierdoor is de N460 tussen de Zegerbrug (Alphen aan den Rijn) en de Aardamsebrug (Ter Aar) voorlopig afgesloten.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen