Hazerswoude Rijndijk – Maandagochtend heeft er in de Rhynenburcherlaan een opmerkelijk ongeval plaatsgevonden, de twee inzittende van het voertuig werden na het ongeval aangehouden.

Het ongeval gebeurde even voor 10.00 uur, direct werden de hulpdiensten groots opgeroepen om met spoed ter plaatse te gaan. Een voertuig raakte een geparkeerde auto en kwam vervolgens op zijn kant terecht. Een omwonende heeft de twee inzittende met behulp van een trappetje geholpen uit het voertuig te komen. Al snel bleek er van ernstige verwondingen geen sprake, na een korte check door het ambulancepersoneel bleken beide heren niet gewond te zijn geraakt.

De bestuurder bleek flink onder invloed en werd aangehouden, ook de bijrijder werd aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen