Alphen aan den Rijn – Vrijdag op zaterdagnacht heeft er op de Burgermeester Bruins Slotsingel nabij de Diepenbrockweg een flinke aanrijding plaatsgevonden, hierbij raakte twee personen gewond.

Het ongeval gebeurde even voor half 2, door nog onbekende oorzaak klapte er twee personenauto’s flink op elkaar op de kruising. Omdat in beide voertuigen meerdere personen zaten werden er direct meerdere ambulances inclusief het MMT gealarmeerd. Ook kwam de brandweer met spoed ter plaatse.

Diverse personen, waaronder twee kleine kinderen, zijn ter plekke door het ambulancepersoneel onderzocht. Twee personen moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd voor verdere behandeling, de traumahelikopter werd tijdens het landen afgemeld.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen