Hazerswoude Rijndijk – Op de N11 tussen Hazerswoude en Alphen a/d Rijn is aan het einde van de donderdagochtend een ernstig ongeval gebeurd tussen een personenauto en een vrachtwagen. Beide voertuigen kwamen op hun zijkant terecht en blokkeerden beide rijbanen. Hierdoor ging de weg in beide richtingen dicht.

Het ongeval gebeurde nadat de vrachtwagen, die richting Alphen reed, in de berm terechtkwam. Hierdoor kantelde deze en nam daarbij de auto mee. In totaal raakten er twee personen gewond. De bestuurder van de personenauto raakte tevens bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Beide gewonden zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht.

Als gevolg van het ongeval schoot de vrachtwagen, welke geladen was met bier, door de vangrail heen. Deze raakte hierdoor zwaar beschadigd, maar ook het asfalt trof dit lot. Hierdoor verwacht Rijkswaterstaat dat de N11 de rest van de dag dicht zal zijn om alle schade te kunnen herstellen. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen