Gouda – Twee jongens zijn woensdag 30 november rond 15.00 uur mishandeld en beroofd door een groepje jongens op de Burgvlietkade. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Op de Burgvlietkade werden de fietsende jongens eerst vanuit het park achtervolgd, waarna ze later werden klemgezet en gedwongen van hun fiets te stappen. De verdachten zeiden de jongens hun spullen uit hun zakken te halen. Toen zij weigerden, werden zij geslagen.

Signalement

Alle drie de verdachten zijn 13 of 14 jaar oud en rond de 1.60 meter lang. De jongens droegen donkere (sport)kleding. Verdachte 1 is licht getint, heeft een zilveren tand en donker krullend haar. Verdachte 2 heeft half lang krullend haar, een lichte snor en is licht getint. De derde verdachte is donker getint en heeft gemillimeterd haar.

Cookievoorkeuren wijzigen