Zevenhuizen – Bij een ernstig ongeval tussen diverse voertuigen is op de N219 een dodelijk slachtoffer gevallen.

Rond 17.15 uur ging het verschrikkelijk mis op de N219, door nog onbekende oorzaak botste twee personenauto’s, een bestelbusje en een tankwagen op elkaar. Één van de automobilisten kwam hierbij om het leven, een 38-jarige man. De toestand van de andere betrokkenen is niet bekend.

De hulpdiensten rukte massaal uit, o.a. de brandweer kwam met diverse voertuigen ter plaatse en schaalde op naar middel hulpverlening. Ook kwamen diverse ambulances ter plaatse, ook kwamen er hulpdiensten uit buurregio’s Rotterdam-Rijnmond en Haaglanden ter plaatse.

De N219 blijft de komende uren dicht voor het politie onderzoek en vervolgens de berging.

Foto’s Jippe Groenendijk

Cookievoorkeuren wijzigen