Reeuwijk – Op de Goudsestraatweg in Reeuwijk is vanmiddag een vrachtwagen gekanteld.

Rond 12.oo uur vond het ongeval plaats met de vrachtwagen hierop werden politie, ambulance en brandweer met spoed gealarmeerd. De vrachtwagen was volgeladen met betonplaten, tijdens het afslaan op de rotonde ging het mis en kantelde de vrachtwagencombinatie. Gelukkig kon de chauffeur zelfstandig en zonder verwondingen uit zijn cabine komen en kwam hij met de schrik vrij.

De firma Modern kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de berging uit te voeren. Door de berging werd de afrit van de A12 en de verbindingsweg tussen de Reeuwijkse Randweg en de Goudseweg afgesloten voor het verkeer. Hierdoor ontstonden er meerdere file’s in en om Reeuwijk, ook op de A12 stond het vast bij afrit Reeuwijk.

De berging verliep vlot, nadat de berging was voltooid kon een aannemer de weg schoonmaken en de kapotte lantaarnpaal verwijderen waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s Josh Walet

 

Cookievoorkeuren wijzigen