Alphen aan den Rijn – Vrijdagavond vond er op de Lijsterlaan een aanrijding plaats tussen een maaltijdbezorger op een scooter en een personenauto.

Rond 19.15 uur ging het mis nabij de J.W.C. Bloemstraat, door nog onbekende oorzaak kwamen de twee partijen flink met elkaar in botsing. De maaltijdbezorger raakte hierbij gewond, de automobilist sloeg na het ongeval op de vlucht.

De maaltijdbezorger is door de ambulancedienst gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. De kentekenplaat was bij het plek van het ongeval achter gebleven, zo kon de politie al vrij snel achterhalen waar de auto thuis hoorde. In de Venusstraat werd het zwaar beschadigde voertuig aangetroffen, in een woning kon ook de vermoedelijke bestuurder worden aangehouden.

De scooter en de auto zijn beide door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen